BAUCK HOF BIO GLUTÉNMENTES BROWNIE SÜTEMÉNY KEVERÉK 400g
Ár:
1.739 Ft
(1.474 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: | Nem értékelt | ||||
Egységár: | 4.347,50 Ft/kg | ||||
Várható szállítás: | 2021. január 29. | ||||
Elérhetőség: | Külső raktáron | ||||
PRODUCT] 5000256 Sötét süteménykeverék csokidarabokkal. Tej és tojás nélkül is készíthető elkészítés 5 perc, sütési idő kb. 25 perc
|
|||||
Szállítási díj: | 699 Ft |
Leírás
Elkészítés egy tepsiben (kb.20x20cm) vagy egy sütőformában (26cm átmérő)
Elkészítési javaslat tojással: Szükséges: 200g lágy vaj, 2 tojás, 100ml tej
- Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük.
- A Brownie keveréket 200g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100ml tejet.
- A masszát sütőformába tesszük és elsimítjuk.
- A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük.
- Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.
Elkészítési javaslat tojás nélkül: Szükséges: 150g lágy margarin, 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag liszt vagy szójaliszt, 100ml víz, szója- vagy rizstej
- Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük.
- 150g margarint felolvasztunk egy lábasban és 100ml hideg vizet, rizstejet vagy szójatejet adunk hozzá.
- A Brownie keveréket egy tálba öntjük és 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag lisztet vagy szójalisztet keverünk hozzá.
- A margarin-víz keveréket hozzáadjuk, és egyenletes tésztává összekeverjük.
- A tésztát sütőformába tesszük és elsimítjuk.
- A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.
Összetevők:
nyers nádcukor*, kukoricakeményítő*, teljes kiőrlésű rizsliszt*, csokoládécsepp étcsokoládé* 15% (nyers nádcukor*, kakaómassza* és –vaj*, emulgálószer: napraforgóvirág lecitin), kakaópor* 8%, sűrítőanyag: szentjánoskenyérmag liszt*, tengeri só, Bourbon vanília*
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!