Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-al kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

BAUCK HOF BIO GLUTÉNMENTES PIZZA TÉSZTA KEVERÉK 350gr

Ár:
1.199 Ft (1.016 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 3.425,71 Ft/kg
Várható szállítás: 2020. október 06.
Elérhetőség: Külső raktáron

PRODUCT]

5000257

Kelesztés nélkül készíthető! 5 perc elkészítés - 25 perc sütés. Gluténmentes termék, három csodás liszt keverékéből készült élesztő nélkül.

Szállítási díj: 699 Ft
Szerezhető hűségpontok: 12
Menny.:db

Leírás

Elkészítési javaslat:

1. vizet és olajat adunk hozzá: az elektromos sütő 225˚C-ra előmelegítjük (gáz: 4 fokozat, légkeverős: 190 ˚C). A tasak tartalmát egy tálba öntjük, majd 250ml langyos vizet és 2 ek. olajat (pl. olívaolaj) adunk hozzá.

2. gyúrni: az összetevőket egy kézi konyhagéppel kikeverjük, a tészta ragadósabb a megszokottnál ami megkívánt, így a kész tészta szaftos marad belül.

3. nyújtás: egy tepsit (ca. 35x30cm) vagy két kerek tortaformát (kb. 28 cm) olajjal kikenjük vagy sütőpapírral kibéleljük. A tésztát ételkeményítővel meghintjük és sütőpapírba tekert sodrófával kinyújtjuk.

4. rátét, fűszerezés, olajozás: a tésztát egyenletesen megkenjük paradicsompürével. Izlés szerint megrakjuk feltéttel, fűszerezzük majd olívaolajjal meghintjük. Paradicsompüré helyett lehet paradicsom-ketchupot, -szószt, -szalszát vagy passzírozott paradicsomot használni.

5. sütés: a sütőben a középcső szinten kb. 15-20 percig sütjük. (elektromos sütő 225˚C-ra előmelegítve, gázsütőben 4 fokozaton, légkeverősben 190 ˚C)

Összetevők:

 teljes rizsliszt*, kukoricakeményítő*, rizsliszt*, sütőpor (kelesztő: nátriumhidrogén karbonát, savanyító: monokálium tartrát, kukoricakeményítő*), sűrítő: guarmag liszt*, quinoa-kovászpor* (teljes quinoa liszt*, rizsliszt*, indító kultúrák), tengeri só, élesztő, nyers nádcukor*, sűrítő: Xanthan

 

*ellenőrzött biogazdálkodásból

 

 

Nyomokban tartalmazhat csillagfürtöt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!